Eilen olimme melkein koko päivän Oulussa ja Muhoksella perheen kanssa. Aamupäivällä lähdimme vähän ennen yhtätoista ja otimme mennessämme postin laatikosta mukaamme. Vihdoinkin minulle tuli paketti Mirri Musicista! Maltoin silti ajaa Ouluun (keskustassa on muuten aika jännittävää ajaa) ja paketti laitettiin takalasille odottamaan otollista hetkeä avaamiselle.

Hetki oli käsillä silloin, kun äiti ja Minna menivät Seppälään ja istuimme isän kanssa autossa odottamassa. Otin paketin käsiini ja tunnustelin ja ihailin sitä hetken ennen kuin avasin siististi. Paketista kuului omituista helinää ja odotin jo melko kauhuissani löytäväni sieltä rikkinäisen levyn, mutta ääni paljastuikin viideksi helmeksi, jotka olivat levykotelon sisällä reunassa. Avasin levynkannen ja näin ehjän levyn. Selailin haltioituneena (paksun) kansilehden kertaalleen läpi, ja sitten äiti ja Minna tulivatkin jo takaisin ja jännittävä keskustassa ajaminen jatkui.

Shoppailureissun saldo: Rahaa minulla kului vähän alle 60 euroa.

Ostin:

- rintsikat

- violetin hihattoman Santa Baby -paidan

- harmaan L-kokoisen miestenhupparin (miehille tehdään niin paljon parempia ja mukavampia huppareita kuin naisille 8'<)

- mustat farkut

- hiuslakan

- kuorintageelin

- jäätelöä

- kissanruokaa

Iltapäivällä Minnalla oli aika Lastenpsykiatrian poliklinikalle ja minun tehtäväkseni jäi istua autossa ja käydä ostamassa lisää parkkiaikaa automaatista jos muut eivät tulisi ennen kuin isän ostama aika loppuisi. Halusinkin jäädä autoon istumaan ja... kuuntelemaan MACABREani. Fiilistelin siellä sitten ja kirjoittelin tekstiviestejä ystävälleni, joka ei tosin ehtinyt vastailemaan, koska hän oli koulussa. Tunnelmaa häiritsi vähän, että aivan meidän automme edessä oli bussipysäkki ja siinä pyöri koko ajan ihmisiä - puhumattakaan ohikulkevista busseista, autoista, pyöräilijöistä ja kävelijöistä.

Jouduin kuin jouduinkin käymään parkkiautomaatilla ja ostin 17 minuuttia lisäaikaa. Onneksi se ei ollut vaikeakäyttöinen laite... Muiden palattua lähdimme ja pyörimme vielä vähän aikaa Oulussa ennen kuin lähdimme takaisin kotiinpäin. Jäimme tosin Muhokselle vähän yli tunniksi ja Sanna hengaili meidän kanssamme. Haimme grilliltä ruokaa ja jutustelimme niitä näitä. Sitten meidän piti lähteä, että isä ja Minna ehtisivät kotiin katsomaan Salattuja elämiä.

Kotona menin melkein heti koneelle tsekkaamaan Mirrin, josko GLASS SKIN olisi jo tullut ennakkotilaukseen. Ei ollut. Menin meseen ja juttelimme ystäväni kanssa hänen ensimmäisestä koulupäivästään OAMK:ssa. Hetken kuluttua menin siinä keskustelun ohessa uudestaan Mirriin ja--- olin pudottaa silmät päästäni, kun näin GLASS SKINin kansikuvan komeilevan levykaupan Dir en grey -osaston muiden levyjen joukossa. Katsoin alemmas ja näin tekstin: "Ennakkotilaus: Dir en grey: GLASS SKIN Limited First Press Edition CDS 10.00" Sydän alkoi läpättää hurjaa vauhtia ja kädet alkoivat täristä. Lisäsin tuotteen ostoskoriin ja kiidin maksamaan sen ennätysvauhtia ennen kuin se ehtisi jotenkin kadota ja en saisikaan sitä. Vasta "Maksu maksettu ajantasamaksuna"-tekstin nähtyäni Osuuspankin sivulla, tunsin turvanneeni selustani. GLASS SKIN olisi minun!

Noin viisi minuuttia myöhemmin sain sähköpostilaatikkooni viestin, jossa ilmoitettiin GLASS SKINin Limited Editionin olevan nyt Mirri Musicissa tilattavana ja siinä käskettiin pitää kiirettä jos halusi saada omansa. Hah! Minä olin sen tilannut jo ennen Mirri Clubilaisten uutiskirjettä! Olin varmaan aika ensimmäisten joukossa ellen jopa ensimmäinen. Loppuiltana en voinut muuta ajatellakaan ja olin yhtä pershymyä koko tyttö.